Kopanica 8U ponedjeljak, 11. prosinca 2017. u Velikoj Kopanici je održana proširena sjednica Izvršnog odbora Udruge 108. brigade ZNG RH.

Na dnevnom redu se našlo nekoliko točaka i sjednica je započela s radom usvajanjem zapisnika s prošle održane sjednice, nakon čega je predsjednik Udruge Pavo Naletilić podnio detaljno izvješće o dosadašnjem radu. U svom je izlaganju prezentirao odobrene projekte udruge i realizaciju istih, te je informirao nazoče o proteklim aktivnostima i događanjima na kojima su sudjelovali članovi Udruge 108. brigade ZNG RH (obilježavanje 22. obljetnice VRO Oluja, Vukovar, Zrin).

Nadalje je Darko Baboselac, administrativni tajnik, blagajnik i osoba zadužena za projekte upoznao nazočne s obvezom plaćanja članarine, izradom matične evidencije, prenamjenom sredstava i izradom novih članskih iskaznica.

Nakon uvodnog tehničkog dijela sjednice, održano je potom predavanje na temu braniteljskih zadruga, gdje su predavači bili Dubravko Pančić, dipl. oecc. umirovljeni brigadir HV-a iz Osijeka, pripadnik 106. brigade ZNG RH, Anto Bošnjak, ing. informatike i Velimir Zlatko Dumendžić iz Čajkovaca, predsjednik ogranka Udruge 108. brigade ZNG RH Vrpolje. 

Sjednici su uz članove Izvršnog odbora Udruge, nazočili i većina predsjednika i predstavnika Ogranaka.

Kopanica 7

Kopanica 6

Kopanica 5

Kopanica 4

Kopanica 3

Kopanica 2

Kopanica 1

Kopanica 8

{backbutton}