Predstavljanje knjige 1U srijedu 6. prosinca 2017. godine, na blagdan sv. Nikole, u organizaciji URVHGP u prostorijama Udruge veterana specijalne policije iz Domovinskog rata Republike Hrvatske u Zagrebu, predstavljena je knjiga "Psihosocijalna prilagodba hrvatskih branitelja" autorice mr. sci. Sandre Šućurović i njenog tima, a na tom događaju su između ostalih nazočili Duje Stojević i Pavo Naletilić, predsjednik Udruge 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod.

Knjiga mr. sci. Sandre Šućurović znanstveni je rad temeljen na istraživanju, razgovorima i testiranju velikog broja Hrvatskih branitelja koji daje i daljnje smjernice što i sam naslov govori.

Mr. sci. Sandra Šućurović je bivša pripadnica 1. GBR "Tigrova", 8. Lako jurišne br. VP Orlova i 1. HG Zdruga, koja je nakon Domovinskog rata vrlo aktivna u Udrugama hrvatskih branitelja proisteklim iz Domovinskog rata, koja radi istraživanja na velikom uzorku vezano uz život, rad, bolesti, aktivnosti i ostalih pitanja u svezi Hrvatskih branitelja. Završava postdiplomski studij psihologije, a pružila je veliku pomoć prilikom osnutka ZUP ZNG RH i HV. 

Tijekom 1993. i 1994.g. bivši pripadnici 108. brigade ZNG RH, tada pripadnici "Orlova" - 8. Lako jurišne br. VP imali su u njoj velikog prijatelja i suborca. Nadamo se skorom susretu i terenskom istraživanju, predstavljanju radova i znanstvenih istraživanja na ovu temu i na našem području.

Nakon predstavljanja knjige (znanstvenog rada) "Psihosocijalna prilagodba Hrvatskih branitelja" mr. sci. Sandre Šućurović i njenog tima, upriličeno je fotografiranje, rasprava, razgovori i zajedničko druženje. Knjigu se ovom prigodom moglo nabaviti po simboličnoj cijeni od 50,00 kn, a ostvareni prihod od prodaje knjige uplaćuje se u Zakladu Hrvatski branitelja

U tijeku su dogovori o predstavljanju rada mr. sci. Sandre Šućurović, iduće godine u Slavonskom Brodu. 

Predstavljanje knjige 5

Predstavljanje knjige 4

Predstavljanje knjige 2

Predstavljanje knjige 1

Predstavljanje knjige 3

{backbutton}